© Tromptransport.nl 2016
Onze afdeling industriële verpakkingen heeft enorm veel ervaring, waardoor we met trots kunnen zeggen "wat hebben we nog niet gemaakt"!. Het is onze uitdaging om voor uw verpakkingsprobleem een oplossing te zoeken. En geloof ons, die vinden we! In de zagerij van Trompacking worden verpakkingen in allerlei soorten en maten geproduceerd, variërend van eenvoudige verhuisbodems tot demontabele kisten en rouleerverpakkingen en zowel in hout als non-wood. De SMHV-certificering van Trompacking maakt dat de door haar geproduceerde verpakkingen geschikt zijn voor wereldwijde verzending.  

 Trompacking

Te land, ter zee of in de lucht. Trompacking mag zich voortaan Erkend luchtvracht agent noemen en luchtvrachtzendingen controleren op veiligheid.   Hiervoor hebben we een eigen beveiligingsadviseur luchtvracht. Ook bestaat de mogelijkheid om op locatie in te pakken zowel in binnen- als buitenland. Uw goederen kunnen lucht- en/of zeewaardig verpakt worden, met alle afhandelingen erom heen, zoals douaneformaliteiten en b.v. non-wood verklaringen. Kortom een complete en professionele verzorging.
© Tromp ttransportgroep

Trompacking

Onze afdeling industriële verpakkingen heeft enorm veel ervaring, waardoor we met trots kunnen zeggen "wat hebben we nog niet gemaakt"!. Het is onze uitdaging om voor uw verpakkingsprobleem een oplossing te zoeken.      En geloof ons, die vinden we! In de zagerij van Trompacking worden verpakkingen in allerlei s oorten en maten geproduceerd, variërend van eenvoudige verhuisbodems tot demontabele kisten en rouleerverpakkingen en zowel in hout als non-wood. De SMHV-certificering van Trompacking maakt dat de door haar geproduceerde verpakkingen geschikt zijn voor wereldwijde verzending.  
Ter land, ter zee of in de lucht. Trompacking mag zich voortaan Erkend luchtvracht agent noemen en luchtvrachtzendingen controleren op veiligheid.   Hiervoor hebben we een eigen beveiligingsadviseur luchtvracht. Ook bestaat de mogelijkheid om op locatie in te pakken zowel in binnen- als buitenland. Uw goederen kunnen lucht- en/of zeewaardig verpakt worden,met alle afhandelingen erom heen, zoals douaneformaliteiten en b.v. non-wood verklaringen. Kortom een complete en professionele verzorging.